O mě

Moje láska ke sportu a zdravému životnímu stylu mě inspirovala k tomu, abych se stala profesionálním trenérem a předávala své znalosti a vášeň dál.

Mé sportovní dovednosti a zkušenosti zahrnují úspěchy v atletice, plavání, kulturistice a bojových uměních. Během mé kariéry jsem získala řadu certifikátů a vzdělání v oblasti fitness, výživy a rehabilitace, což mi umožňuje přistupovat k tréninku komplexně a holisticky.

Mým cílem je pomoci vám dosáhnout vašich fitness snů a zlepšit kvalitu vašeho života tím, že vám poskytnu profesionální, motivující a podporující prostředí. Věřím, že každý jedinec je jedinečný a vyžaduje individuální přístup, a proto pečlivě naslouchám vašim potřebám a přání, abych vytvořila tréninkový plán na míru.

Jsem hrdá na své dlouholeté úspěchy a spokojené klienty, kteří dosáhli svých cílů a zlepšili své životy díky mému tréninku a vedení. Ráda sdílím své zkušenosti a neustále se vzdělávám, abych vám poskytla nejnovější a nejúčinnější metody tréninku.

Nechte mě být vaší průvodkyní na cestě ke zdravějšímu a šťastnějšímu životu plnému energie a vitality. Těším se na spolupráci s vámi!

 

Ivana Kdovíjaká

Čtěte více

Čtěte více

-->